priča

O nama

Kompanija Full and Go osnovana je 2018. godine sa sedištem u Zrenjaninu od strane Aleksandra Stajić i Vojislave Mrkšić.

Sa ciljem da se pre svega izbore za čistiji vazduh u Srbiji, ali i da se uhvate u koštac sa svakodnevnim gužvama u saobraćaju, osmislili su brend Full and go, pod kojim će prodavati najrazličitija vozila na isključivo električni pogon.

naša

Vizija

Oboje poseduju impozante poslovne biografije u sferama trgovine i poljoprivrede, dok je nova era na koju su potpuno fokusirani podizanje nivoa svesti o značaju upotrebe vozila na električni pogon, kako sa aspekta ekoloških parametara, tako i sa aspekta uštede kućnog budžeta.
 
Prvi proizvod koji je u potpunosti urađen u skladu sa potrebema našeg tržišta je električni skuter Full and Go koji je modernog izgleda, pristupačne cene i izuzetno praktičan.
 
Naš motor koji smo kreirali u saradnji sa partnerima iz Kine je naišao na pozitivne kritike prvi recezenata koji su ga testirali, a što je još bitnije oduševio je i prve kupce.
 

planovi

Planovi kompanije Full and Go za budućnost su i drugi vidovi vozila na električni pogon, od električnih trotineta, skejtbordova, bicikala pa sve do električnih manjih i veći automobila.

misija

Misija kompanije Full and Go je totalni prelazak svake vrste prevoza na vozila sa električnim pogonom i čist vazduh svuda oko nas!

zakažite

svoju probnu vožnju